• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Jobs
  • Contact

3D-laserscanning

Intro

Wilt u een volledig en correct resultaat? Een 3D-laserscanning is een hoogtechnologische innovatie laat ons toe om op heel nauwkeurige manier een opmeting te doen. Vanop afstand meet het apparaat 3D-coördinaten en dat tot een miljoen meetpunten per seconde. Deze punten vormen een puntenwolk. Elk zichtbaar punt wordt opgemeten en dat maakt het resultaat van een 3D-laserscanning uniek en volledig. We vermijden dat we extra ter plaatse moeten gaan. Vooral voor bestaande gebouwen is een 3D-laserscanning bijzonder interessant, zelfs moeilijk toegangbare plaatsen kunnen we zo in kaart brengen.

Enkele voorbeelden

1. Gevelinspectie

2. Analyse en onderhoud

Van gebouwen.

3. Scan-to-BIM

Een ruimte vastleggen en omzetten in een digitaal model.

4. Volume calculatie

5. Stockage berekeningen

6. Opmaak terreinmodellen

7. Reverse engineering

Voordelen

Digitaal raadpleegbaar

Bestaande gebouwen in kaart brengen

Een volledig resultaat

Beperk meerkosten tijdens verbouwings- en renovatieprojecteN

Combinatie mogelijk met 360° fotografie in HDR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een pietje precies en wil jij graag een sterke carrière in landmeting uitbouwen? Zoek je een bedrijf waar je je uitdagingen kan kiezen & veel bijleert? Dan zit je goed bij PLAN².

Waarom kiezen voor Plan²

Kwaliteit

We zijn trots op ons werk en willen enkel topkwaliteit afleveren. Door onze sterke in-house expertise garanderen we een kwalitatieve dienstverlening. Bovendien werkt ons kantoor conform VLABEL, GRB en AWV waardoor we aan alle kwaliteitsvereisten voldoen.

Ervaren team

Alain en Bram zijn zeer trots op hun ervaren team. Onze landmeters hebben elk hun eigen vakgebied & expertise waarin ze uitblinken. Daardoor hebt u voor elke vraag een gespecialiseerd aanspreekpunt.

Partnership

De focus van onze onderneming ligt op de lange termijn. Zo benaderen we elk project, elke samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie en nemen we graag een partnerrol op.

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Daarom willen we u als betrokken partner correct inlichten over wat er precies kan en wat er niet mogelijk is. Op die manier garanderen we een plan dat omgezet kan worden in realiteit.