• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Jobs
  • Contact

Plaatsbeschrijving

Intro

Een plaatsbeschrijving is een tegensprekelijk document met juridische grondslag dat een eigendom beschrijft met alle mogelijke modaliteiten, (bouw)gebreken, materiaalkeuze, inventaris van aanwezige delen,… De plaatsbeschrijving geniet een grote bewijskracht bij een eventuele rechtszaak. Verder streven we naar een digitale afhandeling om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan op administratief niveau. We helpen u graag verder.

Enkele voorbeelden

1. aanvang of einde huurperiode

2. aanvang of afsluiten van werken

3. Boedelbeschrijving

4. Oplevering van nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een pietje precies en wil jij graag een sterke carrière in landmeting uitbouwen? Zoek je een bedrijf waar je je uitdagingen kan kiezen & veel bijleert? Dan zit je goed bij PLAN².

Waarom kiezen voor Plan²

Kwaliteit

We zijn trots op ons werk en willen enkel topkwaliteit afleveren. Door onze sterke in-house expertise garanderen we een kwalitatieve dienstverlening. Bovendien werkt ons kantoor conform VLABEL, GRB en AWV waardoor we aan alle kwaliteitsvereisten voldoen.

Ervaren team

Alain en Bram zijn zeer trots op hun ervaren team. Onze landmeters hebben elk hun eigen vakgebied & expertise waarin ze uitblinken. Daardoor hebt u voor elke vraag een gespecialiseerd aanspreekpunt.

Partnership

De focus van onze onderneming ligt op de lange termijn. Zo benaderen we elk project, elke samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie en nemen we graag een partnerrol op.

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Daarom willen we u als betrokken partner correct inlichten over wat er precies kan en wat er niet mogelijk is. Op die manier garanderen we een plan dat omgezet kan worden in realiteit.