• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Jobs
  • Contact

Over ons

Intro

In 2010 zagen Bram Van Meulebroeck en Alain Dierick een gap om na enkele jaren tewerkstelling een eigen landmetingskantoor op te richten waarbij ze focussen op twee regio’s: de Kempen vanuit Herentals en Oost-Vlaanderen vanuit Gent. Daarbij focussen ze zich op landmeting in de breedste zin van het woord en investeren ze continu in de expertise van hun team en de nieuwste technologieën. Benieuwd naar ons verhaal?

De Geschiedenis van plan²

2010 - HET BEGIN

PLAN² werd opgericht door Bram Van Meulebroeck en Alain Dierick. Ze begonnen in de garage in Herentals en focusten samen op zowel Herentals als Gent.

2013 - EERSTE AANWERVING

Er kwam al snel een eerste vaste aanwerving. Na een succesvolle stage neemt PLAN² een eerste landmeter vast in dienst naast de twee zaakvoerders.

2016 - NIEUW KANTOOR

Het kantoor in Herentals werd te klein voor de groei van de onderneming. Een nieuw pand met ruim kantoor in de Kapucijnenstraat te Herentals laat een verdere groei toe.

2018 - TWEEDE THUISBASIS

Naast Herentals werd in 2018 Gent een vaste uitvalsbasis met een extra kantoor voor Plan² in de Nieuwebosstraat 4. Zo kan Plan² nog eenvoudiger hun lokale klanten bedienen.

2023 - HEDEN

Met de flexibiliteit van een start-up, maar de professionaliteit van een sterke KMO, zo onderscheidt PLAN² zich in haar dienstverlening en bouwen we verder aan de organische uitbouw van ons kantoor. We hebben de ambitie om duurzaam, organisch en kwalitatief te groeien om zo onze klanten op een hoog niveau te bedienen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een pietje precies en wil jij graag een sterke carrière in landmeting uitbouwen? Zoek je een bedrijf waar je je uitdagingen kan kiezen & veel bijleert? Dan zit je goed bij PLAN².

Waarom kiezen voor Plan²

Kwaliteit

We zijn trots op ons werk en willen enkel topkwaliteit afleveren. Door onze sterke in-house expertise garanderen we een kwalitatieve dienstverlening. Bovendien werkt ons kantoor conform VLABEL, GRB en AWV waardoor we aan alle kwaliteitsvereisten voldoen.

Ervaren team

Alain en Bram zijn zeer trots op hun ervaren team. Onze landmeters hebben elk hun eigen vakgebied & expertise waarin ze uitblinken. Daardoor hebt u voor elke vraag een gespecialiseerd aanspreekpunt.

Partnership

De focus van onze onderneming ligt op de lange termijn. Zo benaderen we elk project, elke samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie en nemen we graag een partnerrol op.

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Daarom willen we u als betrokken partner correct inlichten over wat er precies kan en wat er niet mogelijk is. Op die manier garanderen we een plan dat omgezet kan worden in realiteit.