• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Jobs
  • Contact

Schatting

Intro

Een correcte waardering van uw onroerend goed is zeer belangrijk, zij het voor een erfverdeling, een aan- of verkoop of een lening. Reken daarom op een landmeter-expert voor een objectieve schatting. Bij PLAN² gaan we bovendien graag een stap verder en stellen we een uitgebreid schattingsverslag op om tot een objectieve en correcte waardering van uw pand of grond te komen.

Enkele voorbeelden

1. Verdelingen

2. Hypothecaire leningen

3. Giften

4. Nalatenschappen

5. Onteigeningen

6. Aan- of verkoop van onroerend goed

Voordelen

VLABEL-conform: een bindende schatting

Plan² uit Herentals en Gent heeft het Label erkend door de Vlaamse Belastingdienst voor schattingen bij aangifte nalatenschap.

Inbegrepen: plaatsbezoek, buurtonderzoek en vergelijkingspunten

Objectief schattingsverslag: correcte waardering

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een pietje precies en wil jij graag een sterke carrière in landmeting uitbouwen? Zoek je een bedrijf waar je je uitdagingen kan kiezen & veel bijleert? Dan zit je goed bij PLAN².

Waarom kiezen voor Plan²

Kwaliteit

We zijn trots op ons werk en willen enkel topkwaliteit afleveren. Door onze sterke in-house expertise garanderen we een kwalitatieve dienstverlening. Bovendien werkt ons kantoor conform VLABEL, GRB en AWV waardoor we aan alle kwaliteitsvereisten voldoen.

Ervaren team

Alain en Bram zijn zeer trots op hun ervaren team. Onze landmeters hebben elk hun eigen vakgebied & expertise waarin ze uitblinken. Daardoor hebt u voor elke vraag een gespecialiseerd aanspreekpunt.

Partnership

De focus van onze onderneming ligt op de lange termijn. Zo benaderen we elk project, elke samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie en nemen we graag een partnerrol op.

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Daarom willen we u als betrokken partner correct inlichten over wat er precies kan en wat er niet mogelijk is. Op die manier garanderen we een plan dat omgezet kan worden in realiteit.